На Черкащині пройшли обласні спортивно-масові заходи серед молоді з міні-футболу

 20.05.2015
Черкаська область

З 4 квітня по 16 травня в м. Черкаси на спортивному майданчику спорткомплексу «Манеж» обласний центр „Спорт для всіх” спільно з громадською організацією „Асоціація аматорського міні-футболу в Черкаській області” провели обласні спортивно-масові заходи серед молоді з міні-футболу.

Захід проводився з метою популяризації та розвитку міні-футболу в області, організації дозвілля серед населення обласного центру. Основні завдання: сприяти піднесенню престижу міні-футболу в області; підвищення рівня майстерності футболістів-аматорів; виявлення команд-переможниць проведеного заходу.

Змагання проводилися згідно правил гри в міні-футбол. До участі в заході допускалися команди КФК, спортивні, футбольні клуби та команди сформовані на основі самодіяльності. До змагань допускалися гравці, внесені в заявочний лист команди, яким на момент початку змагань виповнилося 16 років. Голова громадської організації „Асоціація аматорського міні-футболу в Черкаській області” Скворцов П. О. нагородив переможців та призерів медалями і кубками.

Загальна кількість учасників склала 150 осіб. Результати змагань:

- 1-е місце – «Вектра-Обленерго» (21 очко)

- 2-е місце – «Азот» (18 очок)

- 3-є місце – «Луч» (13 очок).