Спартакіада серед працівників спортивної галузі Черкаської області

 09.09.2016
Черкаська область

Управління у справах сім’ї,молоді та спорту облдержадміністрації спільно з

ФСТ «Спартак» та КУ ЧОР ЧОЦФЗН «Спорт для всіх» напередодні Дня фізичної культури і спорту в Україні провели щорічну Спартакіаду серед працівників спортивної галузі області.

На урочистому відкритті Спартакіади учасників змагань вітали начальник управління у справах сім’ї,молоді та спорту Максим Зеленський,

директор КУ ЧОР ЧОЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Волошин, голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський, начальник комітету фізичного виховання МОН України Антоніна Саприкіна, відповідальний секретар Відділення НОК України у Черкаській області Іван Урста та директор СДЮШОР Леонід Сіренко.

156 учасників з команд 13 закладів фізичної культури і спорту області прийняли участь у змаганнях Спартакіади. Слід відмітити,що вперше до участі залучилися команди м.Ватутіно та Черкаського району.

Відповідно до Положення про Спартакіаду працівники галузі фізичної культури та спорту змагалися з шашок,шахів,настільного тенісу,дартсу та в легкоатлетичній естафеті.

За підсумками загальнокомандної першості серед команд спортивних споруд переможцем стала команда ПС «Будівельник» випередивши команди КП «Центральний стадіон» та ПС «Спартак», дружня команда м.Ватутіно виборола перше місце в безкомпромісному двобої у Черкаського району а серед команд спортивних шкіл та клубів перемогу отримала команда КДЮСШ «Вікторія» в складі якої були також представники ДЮСШ «Вулкан» та КДЮСШ ЧМС. На другому місце ДЮСШ з веслування і на третьому КЗ «Центр ІНВАСПОРТ».

Переможці та призери нагороджені медалями,грамотами та кубками від КУ ЧОР ЧОЦФЗН «Спорт для всіх» а учасники за перше місце – нагородною атрибутикою Відділення НОК України у Черкаській області.