Спортивно-масові заходи на Кубок «Пам’яті загиблих при виконанні військового обов’язку»

 22.11.2015
Черкаська область

18-19 листопада 2015 р. Черкаський обласний центр «Спорт для всіх» спільно з Черкаською міською Спілкою ветеранів Афганістану в м. Черкаси провели спортивно-масові заходи на Кубок «Пам’яті загиблих при виконанні військового обов’язку»».

Змагання проводяться з метою вшанування пам’яті загиблих в Афганістані та інших локальних війнах, пропаганда здорового способу життя, залучення підлітків до регулярних занять у спортивних секціях, організація активного відпочинку, розвиток популярних видів спорту.

В заході взяли участь 6 юнацьких збірних команд Черкаських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 25, 11, 12, 24, 26 та Черкаського колегіуму «Берегиня». Змагання відкрили Голова Черкаської міської Спілки ветеранів Афганістану І.П. Павлов, заступник директора обласного центру «Спорт для всіх» Брайченко Т.В. Команди змагалися в двох підгрупах по 3 команди. В другому турі брали участь команди, які зайняли в своїх підгрупах І та ІІ місце.

Переможцями змагань стали баскетболісти Черкаського колегіуму «Берегиня», які були нагороджені Кубком та медалями, а призери медалями та цінними подарунками від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Черкаської міської Спілки ветеранів Афганістану.