У Черкасах фінішували відкриті обласні змагання з автослалому

 19.10.2014
Черкаська область

Відкриті обласні змагання з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна» фінішували минулої суботи у Черкасах. Учасниками завершального в цьому сезоні шостого етапу було п’ятнадцятеро найкращих екіпажів. Для тих же пілотів, хто претендує на призові місця за результатами всієї серії саме цей етап і став вирішальним.

 

Цьогорічний сезон змагань з автомобільного слалому мав шість етапів. Попередні п’ять ми проводили у різних містах області, а шостий етап (припасли) для Черкас, адже він найскладніший та найважливіший, - розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко.

Нагадаємо, що ініціатором та головним організатором автомобільних змагань у Черкаській області є автомобільний клуб «Черкаси» та обласний центр «Спорт для всіх». За увесь сезон учасниками було близько п’ятдесяти пілотів, які представляли різні міста Черкаської області, а також Київ, Кривий Ріг, Кіровоград.

 

Відкриттям останнього фінального етапу стали й три учасниці в категорії «жіночий залік» Яна Гриценко, Анна Гриценко та депутатка Черкаської міськради Оксана Мелікова. Наразі призові місця фінального етапу визначилися наступним чином. У жіночому заліку кращою стала Яна Гриценко на «ВАЗ 2108». У категорії «авто з переднім приводом» уже традиційно перемагає пілот із Києва Максим Шиков. А першим у класі «авто із заднім приводом» став черкащанин на найпатріотичнішому «ВАЗ 2101» Ігор Степаненко. Всі учасники змагань були нагороджені кубками від обласного центру «Спорт для всіх»