У Черкасах пройшла спартакіада серед депутатів

 02.06.2015
Черкаська область

23 травня 2015 року обласною радою, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та ФСТ «Спартак» провели фінальні змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, які проходили в м. Городище, Черкаської області на стадіоні «Колос».

Спартакіада проводиться з метою пропаганди здорового способу життя. Головним завданням спартакіади є залучення депутатів усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення здоров’я, а також пропаганда фізичної культури і спорту серед населення.

У відкритті змагань Спартакіади брали участь голова обласної ради Валентина Коваленко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський, , голова Городищенської РДА Інна Ус, заступник голови Городищенської районної ради Микола Панчишин, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський, депутат обласної ради Олександр Лупашко, керівник апарату обласної ради Василь Мовчан.

Спартакіада включала такі види спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки.

Переможцями в особистому заліку і командному з ігрових видів спорту стали:

Шашки - Світлана Шмалій Уманський район

Олексій Багателя Лисянський район

Шахи: - Віра Масюк Золотоніський район

Іван Малий Золотоніський район

Настільний теніс – Ірина Салкуцан Золотоніський район

Володимир Сушкета Уманський район

Волейбол - команда Драбівського району

Футзал - команда Лисянського району

У загальнокомандному заліку обласної спартакіади серед депутатів місця розподілили таким чином: третє місце депутати Жашківського району, друге місце – депутати Золотоніського району, перше місце – депутати Драбівського району.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями в особистому заліку та кубками і дипломами в загальнокомандному заліку від обласного центру «Спорт для всіх».