У Черкаській області 7 квітня 2016 року пройшов фестиваль ранкової зарядки

 13.04.2016
Черкаська область

У Черкаській області 7 квітня 2016 року пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Заходи проводилися у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, установах, організаціях і підприємствах різних форм власності та у місцях масового відпочинку населення.

Метою і завданням фестивалю стала презентація ранкової зарядки як дієвого засобу покращення фізичного самопочуття та активізації захисних сил організму людини, залучення всіх вікових груп та категорій громадян до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Активно та організовано було проведено фестиваль ранкової зарядки у містах: Ватутіне, Умань, Канів, Тальнівському, Драбівському, Золотоніському, Канівському, Уманському, Черкаському, Лисянському та Городищенському районах.

Фестиваль пройшов під девізом: «Хто розпочинає день із зарядки – здоров'я того у порядку». Адже, не таємниця, що життєва активність та рух якнайкраще сприяють гарному здоров'ю. Щасливе життя – це гарне здоров'я. Здоров'я – це цінний скарб, про який треба піклуватися щодня. Під час проведення занять з ранкової гімнастики діти виконували різноманітні фізичні вправи, які ставали стартом спортивно – танцювального флешмобу. Всі учасники отримали заряд енергії, позитивних емоцій, гарний настрій на цілий день.

Загальна кількість учасників в області склала 25916 осіб.