«Спортивна зима»-2015 фінішувала!

 04.03.2015
Чернівецька область

Багато років поспіль центри фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» при підтримці Міністерства молоді та спорту України організовують і проводять Всеукраїнські спортивно-масові заходи «Спортивна зима». Мета таких заходів – залучити молодь до здорового способу життя через демонстрацію нових цікавих видів спорту; створити додаткову можливість для спілкування дітей з різних регіонів країни у здоровій спортивній атмосфері.

Протягом грудня-січня 2014 р. було проведено обласні етапи «Спортивної зими», а Фінал заходу відбувся з 24 по 27 лютого 2014 р. на базі туристичного гірськолижного комплексу «Сонячна долина» в с. Бояни (Чернівецька область). В ньому взяли участь представники з усієї України, включаючи Донецьку область.

Цього року програма «Спортивної зими» включала змагання зі сноутюбингу, боулінгу та слалому. У напруженій боротьбі перемогу вибороли команди:

1 місце – Чернівецька область,

2 місце – Донецька область,

3 місце – Одеська область.

Переможці та учасники отримали дипломи і медалі, а діти з Чернівецької команди на знак солідарності з дітьми з Донецької області обмінялися своїми медалями.

У рамках «Спортивної зими» також було встановлено рекорд України по масовому спуску на сноутюбах.

Школа гірськолижного спорту «Каштан» подарувала всім учасникам свої сертифікати. Всі учасники поїхали додому не лише з пам'ятними нагородами, а з новими друзями і хорошими враженнями.