Чемпіонат з боулінгу у м. Слов’янськ

 20.11.2019
Донецька область

13 листопада у розважальному центрі «TALER» відбулись чергові ігри чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.

Цього разу учасниками стали 5 команд філологічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів була визначена команда-переможець - команда магістрантів, яка набрала 962 очка та буде представляти філологічний факультет у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2020 року після проведення відбіркових турів.

Також був визначений кращий гравець дня – Ковальов Роман – студент магістратури (267 очок).

Команда переможець та кращий гравець дня були відзначені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та сувенірними блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  

Наступними учасниками змагань будуть 5 команд студентів педагогічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. Змагання відбудуться 20 листопада у розважальному центрі «TALER». Початок о 14.00.

Чемпіонат Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді реалізується за ініціативи розважального центру «TALER», підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».