Фінал міських змагань «Веселі старти» у м. Слов’янськ

 12.11.2019
Донецька область

7 листопада у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» відбувся фінал міських змагань «Веселі старти» серед  учнів 2009 р.н.

Після проведення трьох зональних етапів у яких взяли участь команди 16 шкіл до фіналу вийшли 6 шкіл, які і змагалися за право представляти свою школу на обласному етапі.

У фіналі міських змагань «Веселі старти» взяли участь команди загальноосвітніх шкіл № 4, 9,10, 12, 18, 20.

У цікавій та динамічній боротьбі за результатами чотирьох естафет – це «Швидкість з м’ячем», «Флорбол», «Ловкий м’яч» та «Стрітбол» чемпіоном міських змагань «Веселі старти» стала команда ЗОШ № 18 (викладач фізичного виховання Віталій Севідов), срібні нагороди отримали учні школи № 9 (викладач фізичного виховання Ольга Даукшене) та бронзові медалі завоювали учні ЗОШ № 20 (викладач фізичного виховання Анжела Шевченко).

Учні ЗОШ № 18, як переможці міських змагань вибороли право представляти свою школу та місто Слов’янськ на обласних змаганнях «Веселі старти».

Усі команди відзначені грамотами від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту  Слов’янської міської ради, а призери змагань отримали кубки та цінні подарунки від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  

Вітаємо команди з гарним виступом на міських змаганнях та бажаємо наснаги і нових перемог!