Фінал обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» у м. Костянтинівка

 03.07.2019
Донецька область

28 червня в м. Костянтинівка було проведено фінал обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Головна  мета  змагань – формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім’ї, як основної системи утворюючої сучасних соціальних пріоритетів.

На святі  були присутні директор Донецького обласного  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, заступник   голови Костянтинівської міської ради Віктор Василенко, голова  Дружківської міської ради Валерій Гнатенко, начальник відділу фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради Людмила Тарасовська, директор Костянтинівського міського  центру фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» Борис Каманов.

Змагання  були  цікавими і захоплюючими, оскільки поєднують у собі спорт, розваги та здорову конкуренцію.

Сім’ї брали активну участь у спортивних естафетах «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод», «Флорбол», показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння.   Батьки та діти з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перешкоди.

За підсумками змагань перше місце посіла сім’я Трунових (м. Костянтинівка); друге – сім’я Ричкових (м. Вугледар); третє – сім’я Деканенко (м. Торецьк).

Змагання, у яких батьки не лише сім’я, а й ще команда,  пробуджує спортивний інтерес та гордість за своїх рідних. На власному прикладі батьки показали своїй малечі, що спорт, це основа здорового способу життя. А бути зразком для своєї дитини – найвища нагорода, зізнаються дорослі.

Переможці отримали  цінні призи, кубки, медалі та грамоти Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».