Міський голова Слов'янська зустрівся з ветеранами спорту

 25.12.2019
Донецька область

Вадим Лях разом із Юрієм Підлісним та начальником відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександром Міщенко зустрілись із ветеранами спорту в спортивно-реабілітаційному клубі «Марафон».

На зустрічі були присутні представники громадських організацій «Спортивний клуб «Тор» майстрів боротьби дзюдо і самбо м. Слов’янськ» та «Спортивно-реабілітаційного клубу «Марафон». Ці громадські організації охоплюють людей похилого віку та людей з інвалідністю які займаються фізичною культурою та спортом.

Для проведення тренувань та організації змістовного і активного дозвілля Вадим Лях передав в користування ветеранам спорту тенісний стіл.

Також міський голова привітав іменинника – Сергія Єрмака, який саме цього дня святкував свій День народження. Сергій – майстер спорту України з баскетболу серед спортсменів з інвалідністю, переселенець із Донецька. Крім того, міський голова відзначив медалями та грамотами переможців і призерів першості міста з настільного тенісу серед ветеранів спорту та спортсменів з інвалідністю.

В теплій та дружній атмосфері Вадим Лях поспілкувався з людьми, які були і є «на передовій» спортивного життя Слов’янська, серед них:

  • - Валерій Стоянов – майстер спорту СРСР з боксу;
  • - Георгій Пишняк – ветеран спорту, Заслужений майстер спорту України з самбо, неодноразовий чемпіон міжнародних змагань з самбо та дзюдо;
  • - Олександр Репецький – чемпіон України з настільного тенісу серед спортсменів з інвалідністю;
  • - Сергій Сидельцев – чемпіон регіональних змагань з настільного тенісу серед ветеранів;
  • - Ігор Панішев – чемпоін регіональних змагань з настільного тенісу серед ветеранів, чемпіон України з самбо серед ветеранів;
  • - Станіслав Малявко – чемпіон Харьківської області з настільного тенісу у 1960-ті роки;
  • - Віктор Михайлов – Заслужений тренер України з настільного тенісу;
  • - Геннадій Лубков – чемпіон зональних змагань з настільного тенісу серед ветеранів. 

Для довідки. Стіл для настільного тенісу придбаний комунальним закладом «Слов’янський міський центр фізичного населення «Спорт для всіх» для організації фізкультурно-спортивних занять населення за місцем проживання. Слід зазначити, що КЗ «Спорт для всіх» у 2017 році надав 2 тенісних столи в користування військовій частини 3035  Національної Гвардії України, а 2018 року 2 столи для настільного тенісу передані КЗ «Центр культури та довкілля м. Слов’янська» для організації активного та змістовного дозвілля мешканців мікрорайону.