Обласні зональні змагання «Веселі старти» у Бахмуті

 02.12.2019
Донецька область

29 листопада у СК «Металург» міста Бахмут відбулись обласні зональні змагання «Веселі старти» серед команд-переможців попереднього етапу.

Мета даного заходу - створити атмосферу свята в грі-змаганні; виховувати любов до фізкультури та спорту; розвивати пам'ять, увагу, організованість, самостійність, уміння узгоджувати інтереси, долати труднощі; зміцнювати здоров’я; виховувати в учнів почуття дружби ,колективізму, взаємовиручки.

На спортивному майданчику весь час панувала приємна, дружня атмосфера. Хлопці і дівчата мали змогу проявити себе в 4-х естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи.

За результатами змагань перше місце серед міст посіла команда Бахмута, друге – Торецька, серед районів перше – Слов’янського району, друге - Бахмутського району, третє – Костянтинівського району, серед об’єднано-територіальних громад перше – Соледарської ОТГ, друге - Званівської ОТГ, третє – Сіверської ОТГ.

Змагання «Веселі старти» мають важливе значення у формуванні навичок роботи в команді, а також у зміцненні здоров’я. А найголовніше – діти проводять час не лише весело, але і з користю.

Усі учасники заходу отримали заряд енергії, гарного настрою. Команди нагородили цінними призами та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».