Олімпійський день у Слов’янську

 14.06.2019
Донецька область

12 червня 2019 року на стадіоні ім. Ю.П. Скиданова відбувся загальноміський спортивно-масовий захід «Всеукраїнський Олімпійський день»,  учасниками якого стали більше 100 дітей з пришкільних таборів загальноосвітніх шкіл м. Слов'янська №№ 4, 8, 9, 12, 15.

Спортивний захід пройшов за ініціативи КЗ СМЦФЗН «Спорт для всіх», при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, та за сприяння громадських організацій «Спортивний клуб рукопашного бою «Беркут», «Професійний бійцівський клуб «Тріада», та  клубу дитячої гімнастики «Флай».

Право відкрити захід та внести прапор Національного Олімпійського комітету України надали вихованцям спортивного клубу рукопашного бою «Беркут», юним спортсменам бійцівського клубу «Тріада» та гімнастам із клубу «Флай».

Під час проведення «Всеукраїнського Олімпійського дня в Слов’янську» на учасників заходу чекала запальна музична розминка від спеціалістів центру «Спорт для всіх», масовий символічний забіг в одне коло стадіону та спортивно-пізнавальний квест: естафети, конкурси, завдання, майстер-класи та показові виступи від вихованців спортивних клубів міста.

Діти з пришкільних таборів залюбки стали учасниками традиційного свята Олімпійського дня та по закінченню всі отримали солодкі подарунки від Слов'янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».