Спортивно-масові заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України у м. Костянтинівка

 18.09.2019
Донецька область

13 вересня 2019 року в Костянтинівці пройшли спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

В цей день площа біля Палацу культури та дозвілля перетворилася на спортивний майданчик. Творчий колектив Палацу культури та дозвілля спільно з відділом фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели яскраве спортивне свято для мешканців міста.

На святі були присутні провідні спортсмени міста, керівники спортивних організацій, представники міськвиконкому, виступили творчі і спортивні колективи м.Костянтинівки. До програми свята входили  привітання до Дня фізичної культури та спорту України,  підняття олімпійського прапора, нагородження спортсменів та тренерів.

Присутні на святі одержали задоволення від виступів наших титулованих зірочок учасників спортивного клубу традиційного карате-до «Хедоді», вихованців спортивного клубу «Чемпіон», переможців обласних змагань з черлідінгу, команди Костянтинівського медичного коледжу «Єдине коло», також свою майстерність продемонстрували Донецький Палац «Юність», представники Федерації боксу та кікбоксингу, цирковий колектив «Арена». Фіналом свята стала яскрава та весела, загальноміська флешмоб-зарядка для всіх присутніх.

Цього дня на території міста проходив «День здоров’я» серед усіх учбових закладів. На стадіоні «Металург» було організовано 14 спортивних станцій для учнів Костянтинівського вищого професійного училища, де кожен студент мав змогу показати свою майстерність та заробити бали для своєї команди. В Костянтинівському професійному будівельному ліцеї студентські команди змагались у 8 спортивних напрямках, а саме, з легкої та важкої атлетики.

Хочеться побажати всім спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України!