Товариська зустріч між дитячими командами м. Авдіївка та с. Новоселівка

 28.01.2020
Донецька область

      25 січня 2020 року у рамках проведення  Фестивалю «Спортивна зима» в спортивному залі АЗОШ № 5 відбулась товариська зустріч з баскетболу між дитячими збірними командами м. Авдіївка та с. Новоселівка.

Наше місто представляли вихованці молодшої групи КЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа», новоселівці виступали під керівництвом вчителя фізичної культури Миколи Савченка. Матч видався дуже напруженим. Першу половину виграли новоселівці, але у другій половині авдіївці проявили характер і перемогли з рахунком 22 : 14. Треба відзначити, що за команду гостей виступали дівчати, які на рівних грали с хлопцями та закинули у кошик авдіївців  10 очок. Гарну гру у нашій команді показали Данило Маляр, Ярослав Холостенко, Дамір Харахурсах, Єдвардас Казлаускас, Данило Бондарєв. Обидві команди отримали солодкі призи та грамоти.  

      Головною метою цього заходу було заохочення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, популяризації баскетболу у місті Авдіївка Донецької області.

      Організатором спортивного заходу виступив  Комунальний заклад  «Авдіївський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт  для всіх» військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області.

БАЖАЄМО УСІМ УЧАСНИКАМ , ВБОЛІВАЛЬНИКАМ, ВЧИТЕЛЯМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я ТА УСПІХІВ У ЖИТТІ І ДО НОВИХ ЗУСТРІЧІВ НА СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКАХ НАШОГО МІСТА!