Веселі старти для школярів Бахмута

 06.11.2019
Донецька область

29 жовтня, у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург», пройшли традиційні міські змагання «Веселі старти» ІІ етап серед учнів 4-5 класів. І етап цих змагань проводився з 14.10-18.10.2019р.

Головною метою змагань було формування у дітей мотивації та залучення їх до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя.

Понад 120 школярів з 12 загальноосвітніх шкіл Бахмутської міської ради взяло участь у цікавих і різноманітних естафетах з елементами баскетболу, легкої атлетики, акробатики, хокею. Хлопці та дівчата показали свої вміння та навички, отримані на уроках фізичного виховання. Найбільш спритними, швидкими, кмітливими і дружними показали себе учні:

  • І місце - ЗОШ№ 9
  • ІІ місце - ЗОШ № 1
  • ІІІ місце - ЗОШ №10

Команда ЗОШ № 9 виборола Кубок чемпіонів та потрапила у ІІІ етап обласних зональних змагань, які відбудуться у нашому місті 28 листопаду. Усі учасники були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради

Організатори змагань: міський центр «Спорт для всіх» та Управління освіти спільно з Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.