Веселі старти у м. Добропілля

 18.11.2019
Донецька область

15 листопада на базі НВК "Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4" міста Добропілля відбулись обласні зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».

Метою проведення даного заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей та розвиток фізичних якостей.

Позмагатись за звання найсильніших приїхали команди школярів з міст Добропілля, Мирноград, Покровськ, Добропільського, Олександрівського, Покровського районів, Андріївської та Олександрівської ОТГ.

Дві години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань, на спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. В цілому команди позмагались у 4-х естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи.

За підсумками перше місце серед команд міст посіла команда м. Покровськ, друге – м. Мирноград, третє –м. Добропілля.

Першими серед команд районів стала команда – Покровського району, другими були діти команди Олександрівського району, третє місце – команда Добропільського району.

Серед команд ОТГ перше місце отримала - Олександрівська ОТГ, друге – Андріївська ОТГ.

Всі учасники «Веселих стартів» отримали гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені медалями та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».