Веселі старти у м. Дружківка

 11.12.2019
Донецька область

06 грудня у дитячо-юнацькій спортивній школі були проведені змагання «Веселі старти» серед команд з міст Дружківка, Костянтинівка, Іллінівської та Шахівської об'єднано-територіальних громад.

Метою проведення даного заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей та  розвиток фізичних якостей.

На спортивному майданчику весь час  панувала приємна, дружня атмосфера. В цілому команди позмагались у 4-х естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи.

Це захоплююче змагання проходило в напруженій боротьбі. Вболівальники і глядачі стежили за ходом подій і дуже хвилювалися за свої команди. Усі учасники намагалися щосили прийти до фінішу першими.

За результатами змагань перше місце серед команд міст отримали діти з м. Дружківка, друге – з м. Костянтинівка.

Серед ОТГ перше  місце посіла Іллінівська ОТГ,  друге – Шахівська ОТГ.

Такі змагання розвивають рухову активність, яка є основою розвитку людського організму. Вчать дітей, що активний відпочинок – це запорука міцного здоров’я та гарного настрою.

Всі учасники «Веселих стартів» отримали  гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені грамотами, медалями та подарунками від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».