Веселі старти у м. Селидове

 12.11.2019
Донецька область

08 листопада у місті Селидове відбулись обласні зональні змагання «Веселі старти» серед команд - переможців другого етапу з м.Авдіївка, м.Вугледар, м.Новогродівка, м.Селидове, м.Новогродівка.

Метою проведення даного заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей та  розвиток фізичних якостей.

Заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, а й виховання, в першу чергу патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах, формування характеру, тому й ці змагання є демонстрацією високої майстерності, краси поєдинків та сили духу.

На спортивному майданчику увесь час  панувала приємна, дружня атмосфера. В цілому команди позмагались у 4-х естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи.

За результатами змагань перше місце серед команд міст отримали діти з м.Вугледар, друге – з м.Селидове, третє з м.Авдіївка, четверте з м. Новогродівка. 

Перше місце серед команд районів отримала команда  Ясинуватського району, друге – Мар’їнського району, третє – Великоновоселківського району. 

Такі змагання дуже важливі,  вони   вчать   дітей  працювати в команді,  та  зміцнюють здоров'я.  А найголовніше,  діти  проводять час не лише весело, але і з користю.

Всі учасники «Веселих стартів» отримали  гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені цінними призами та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».