«Веселі старти» у м. Слов’янськ

 25.11.2019
Донецька область

22 листопада у м. Слов’янськ відбулися фінальні обласні змагання «Веселі старти» серед команд-переможців другого етапу міста Краматорськ та міста Слов’янськ.

Учасникам змагань організатори запропонували 4 естафети, що розвивають координаційні здібності, спритність, швидкість та інші фізичні якості здібності. До останньої естафети точилася гостра  боротьба, команди по черзі здобували перемогу, тримаючи у напрузі своїх вчителів, батьків та глядачів. За підсумками проведених змагань серед  міст перше місце виборола команда м. Краматорськ, друге місце зайняла команда м. Слов’янськ. Перше місце серед команд ОТГ отримала  Лиманська ОТГ, друге -  Миколаївська ОТГ, третє – Черкаська ОТГ.

Такі змагання залучають дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризують здоровий спосіб життя, підвищують мотивацію до занять оздоровчою фізичною культурою, забезпечують зайнятість дітей в спортивних  секціях, сприяють розвитку  командного духу та формуванню патріотичних почуттів підростаючого покоління. Це справжнє свято спорту, здоров’я та юності. Усі отримали море позитивних емоцій.

Учасники «Веселих стартів» були нагороджені цінними призами, грамотами та медалями  від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».