«Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у м. Дружківка

 05.06.2019
Донецька область

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 04 червня 2019 року на площі Молодіжній у м. Дружківка було  проведено спортивне свято  серед дошкільнят «Веселі старти».

Діти − наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

На свято завітали почесні гості: начальник відділу Донецького обласного  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  Юлія Крим, директор Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  Валерій Калоша, директор Школи вищої спортивної  майстерності Крістіна  Русінова.

Захід проводився з метою залучення дітей дошкільного віку до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації рухливих ігор, естафет, виконання гімнастичних вправ як способу залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, зміцнення їх здоров’я.

В естафетах взяли участь 3 команд дитячих дошкільних навчальних закладів м. Дружківка, а саме: ДНЗ «Лелека»,  ДНЗ «Чебурашка», ДНЗ «Дельфін».

За  традицією,  захід було проведено за  підтримки наших колег та друзів – працівників Школи вищої спортивної майстерності та Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Юні учасники свята отримали величезну масу задоволення, грайливого настрою, грамоти та цінні призи від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», у вигляді самокатів та подарунки від Школи вищої спортивної майстерності.