Відкритий кубок Слов’янська з більярдного спорту

 18.12.2019
Донецька область

15 грудня 2019 року в розважальному центрі  «TALER» пройшов відкритий кубок Слов’янська з більярдного спорту (комбінована піраміда) серед любителів, присвячений 10-річчю більярдного клубу «TALER».

У турнірі взяли участь 19 спортсменів - любителів з міст Донецької і Харківської області. Більярдисти представляли міста Слов'янськ, Краматорськ, Торецьк, Костянтинівка, Ізюм, Борова та Куп'янськ.

Склад учасників зібрався нечисленний але досить сильний. У турнірі брали участь як гравці, які вже тренуються багато років, так і молоді, перспективні спортсмени. Багато зустрічей проходили у напруженій та динамічній боротьбі і переможець часто визначався в контровій партії.

А в фіналі зустрілися дуже досвідчений гравець зі Слов'янська Карен Хачатурян та молодий і перспективний 17-річний спортсмен з Краматорська, учасник українських турнірів серед аматорів Семен Савенков.В результаті затяжної, але цікавої, перш за все тактичної боротьби, у вирішальній партії, з рахунком 3:2 перемогла молодість і володарем кубка РЦ «TALER» з більярдного спорту став краматорчанин Семен Савенков.Загалом призові місця в турнірі розподілилися наступним чином:

  • 1-е місце: Савенков Семен (Краматорськ)
  • 2-е місце: Хачатурян Карен (Слов'янськ)
  • 3-е місце: Круговий Максим (Ізюм)
  • 4-е місце: Балабанов Богдан (Краматорськ)

Організаційну підтримку у проведенні відкритого кубка Слов’янська з більярдного спорту (комбінована піраміда) серед любителів, присвяченого 10-річчю більярдного клубу «TALER» надав відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. Вітаємо переможця та призерів змагань, і запрошуємо всіх любителів більярдного спорту і уболівальників взяти участь у подальших турнірах в РЦ «TALER» у 2020 році.