Змагання з баскетболу 3х3 Кубок «NIKITIN OPEN»

 20.11.2019
Донецька область

Комунальний заклад «Авдіївський МЦФЗН  «Спорт для всіх» у місті Авдіївка Донецької області провів у спортивному залі АЗОШ № 5 відкриті змагання «NIKITIN OPEN» з баскетболу 3 х 3.

У цьому заході прийняли участь 10 команд. Вперше до нашого міста приїхали спортсмени з м. Мирноград ( команда дівчат та юнаків ) та міста Слов’янськ Донецької області. Команди були поділені на 2 групи. Переможцями у групі «А» стала команда ПрАТ «АКХЗ», у групі «Б» - команда «Слов’янськ». У півфіналі коксохіміки перемогли студентів  АПТУ м. АвдіЇвка, які посіли друге місце у групі «Б». В другому півфіналі гості з Слов’янська у запеклій боротьбі  програли спортсменам «Спорт для всіх» м. Авдіївка. У фіналі перемогу одержала комада ПрАТ « АКХЗ» над командою «Спорт для всіх». Бронзовими призерами стала команда  міста Слов’янськ.

Організаторами турніру були нагороджені кращі гравці :

  •  «Кращій захисник» - Ольга Марченко ( м. Мирноград) ;
  •  «Кращій центровий» - Дмитро Чалий ( ПрАТ «АКХЗ») ;
  •  «Кращій нападник» - Олександр Шабашов  («Спорт для всіх» ) ;
  •  «Кращій снайпер» - Роман Гордієнко ( м. Слов’янськ).

 Самим цінним гравцем змагань було визнано Артема  Андрієнко ( ПрАТ «АКХЗ»).

Переможець та призери отримали Кубки, грамоти, кращі гравці – ціні призи. Родзинкою туніру стала участь команди дівчат з м. Мирноград, які гідно билися з усіма командами, та у матчі з однолітками з Мирнограда ( КЗ «МДЮСШ») на останній секунді одержали перемогу  з рахунком 15:14.

 Ми вдячні всім учасникам, вболівальникам, гостям нашого міста. Бажаємо міцного здоров’я і успіхів в житті ! До нових зустрічей на спортивних майданчиках!