Змагання серед допризовної молоді у м. Слов’янськ

 13.12.2019
Донецька область

Протягом листопада у Слов’янську проходив міський етап Всеукраїнських змагань серед допризовної молоді, а саме: були учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста №№ 1, 4, 5, 8, 10, 12, 13, 15 та 17.

Юнаки змагалися в 6-ти видах – це підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 (муляж) на дальність, плавання 50 м, стрільба з пневматичної гвинтівки, біг 100 м та 750 м. За результатами змагань І місце посіла команда ЗОШ № 10, на ІІ місці  юнаки ЗОШ № 5 та ІІІ місце вибороли учні ЗОШ № 17.

За видами змагань  в особистій першості кращими стали:

Сергій Трелін (ЗОШ № 17) біг 100 м та 750 м;

Олег Портонено (ЗОШ № 1) підтягування на перекладині та метання на дальність;

Марк Трухін (ЗОШ № 5) плавання 50 м;

Влад Оболенський (ЗОШ № 8) стрільба з пневматичної гвинтівки.

Організаційну підготовку змагань здійснювали Слов'янський міський центр «Спорт для всіх» та методичний центр відділу освіти Слов'янської міської ради.

Суддівство змагань на високому рівні забезпечили викладачі та студенти факультету фізичного виховання ДДПУ разом зі спеціалістами КЗ «Спорт для всіх».

3 грудня у центрі дитячої та юнацької творчості відбулось підведення підсумків міського етапу Всеукраїнських змагань серед допризовної молоді та урочисте нагородження і відзначення команд та кращих учасників змагань.

Призери та переможці змагань отримали грамоти, медалі, кубки та призи (м’ячі) від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За результатами змагань буде сформована збірна команда міста, яка буде представляти Слов’янськ на обласних змаганнях навесні 2020 року.