Чоловічі ветеранські команди віком від 50 років і старші змагалися на Івано-Франківщині

 17.05.2016
Івано-Франківська область

15 травня 2015 року в м. Івано-Франківську в спортивному залі Муніципального центру дозвілля Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною федерацією волейболу за підтримки Івано-Франківської обласної ради провели фізкультурно-оздоровчий захід з волейболу серед чоловічих ветеранських команд віком від 50 років і старші. Головною метою змагань була популяризація волейболу та здорового способу життя.

У турнірі взяли участь ветерани з Івано-Франківська, з мікрорайону Пасічної, з смт.Отинії та Коломийського району, всього понад 40 чоловік. Фізкультурно-оздоровчий захід проводився по коловій системі.

Учасників волейбольного турніру привітали директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та головний суддя змагань Антон Острижнюк.

В результаті безкомпромісної боротьби перемогу здобула команда ветеранів волейбольного клубу «Будівельник» з м. Івано-Франківська, друге місце вибороли ветерани Коломийського району, а третє почесне місце дісталось команді ветеранів з смт. Отинії.

Команди переможниці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Кращі шестеро гравців фізкультурно-оздоровчого заходу отримали пам’ятні статуетки та грамотами від центру «Спорт для всіх». В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.