Дворовий футбол у Тлумачі

 22.04.2016
Івано-Франківська область

19 квітня 2016 року в м. Тлумачі Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Тлумацької райдержадміністрації за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід з дворового футболу серед дітей 13-14 років.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та в.о. начальника відділу молоді і спорту Тлумацької райдержадміністрації Костянтин Лисейко.

Головною метою проведення заходу було залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація футболу.

У турнірі з дворового футболу, який проводився по олімпійській системі, взяли участь 48 чоловік.

В результаті безкомпромісної боротьби перше місце посіла команда с.Нижнів, друге місце зайняла команда м.Тлумача і останнє призове місце посіла команда с.Надорожна.

Переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені кубками, значками та грамотами, а інші учасники заходу отримали значки та грамоти за активну участь від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.