Фінал обласного турніру з дворового футболу

 24.05.2016
Івано-Франківська область

21 травня 2016 року в м. Івано-Франківську на майданчику зі штучним покриттям Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений обласний фінал фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу серед дітей.

На урочистому відкритті учасників обласного фіналу фізкультурно-оздоровчого заходу привітав заступник начальника управління спорту, багаторазовий рекордсмен України Назарій Павлів та директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

Головною метою проведення заходу була популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку шляхом залучення дітей та підлітків до занять з дворового футболу.

У фіналі обласного турніру з дворового футболу, який проводився по олімпійській системі, взяли участь дев’ять команд, які перемогли на місцевому рівні.

В результаті безкомпромісної боротьби перше місце посіла дворова команда з смт. Рожнятова, яка виборола право представляти нашу область у фіналі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу у м. Києві, другу сходинку відвоювала команда з м. Коломиї та третє почесне місце виборола команда з м.Івано-Франківська УГКЦ «Карпати».

Команда-переможець та команди-призери фіналу обласного фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені кубками, грамотами та медалями від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а кращий голкіпер турніру Франчук Максим з м.Івано-Франківська з команди УГКЦ «Карпати» отримав статуетку. Також статуеткою та грамотою як кращого гравця турніру народжено Бойчука Назара з смт. Рожнятова, який у турнірі забив 8 голів.