Фінал обласного турніру з дворового футболу відбувся на Івано-Франківщині

 30.04.2015
Івано-Франківська область

25 квітня 2015 року в м. Івано-Франківську на майданчику зі штучним покриттям Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений обласний фінал фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу серед дітей.

На урочистому відкритті учасників обласного фіналу фізкультурно-оздоровчого заходу привітав директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

Головною метою проведення заходу була популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку шляхом залучення дітей та підлітків до занять з дворового футболу.

У фіналі обласного турніру з дворового футболу, який проводився по олімпійській системі, взяли участь шість команд, які перемогли на місцевому рівні.

В результаті безкомпромісної боротьби перше місце посіла дворова команда з м. Івано-Франківська, яка виборола право представляти нашу область у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу з дворового футболу у м. Києві, другу сходинку відвоювала команда с. Тисменичани Надвірнянського району та третє почесне місце виборола команда з м. Яремче.

Команда-переможець та команди-призери фіналу обласного фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені кубками, грамотами та медалями від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Також нагороди отримали Зоренко Тарас з команди с.Тисменичани як кращий гравець турніру та Барабашов Володимир з команди м.Івано-Франківська як кращий воротар турніру.