Фізкультурно-оздоровчий захід серед духовенства пройшов у Коломиї

 14.11.2016
Івано-Франківська область

10 листопада 2016 року в м. Коломиї в ФОСК «Прикарпаття» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Коломийсько-Чернівецькою єпархією УГКЦ за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід серед духовенства з нагоди закінчення Року Божого Милосердя.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та правлячий Архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ Василій Івасюк.

Головною метою проведення заходу була пропаганда здорового способу життя та формування звички до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

У фізкультурно-оздоровчому заході, який складався з турніру з волейболу, настільного тенісу та шахів, приймали участь миряни та духовенство Коломийсько-Чернівецької єпархії, всього 66 учасників.

В результаті безкомпромісної боротьби у турнірі з волейболу Отинійський деканат виборов перше місце, друге почесне місце виборов Коломийський деканат та третє здобув Тисменичанський деканат. У турнірі з настільного тенісу перемогу святкував Прийдун Віктор з Коломийського деканату, друга сходинка дісталась Ємчуку Ігору з Городенківського деканату та третя –Дмитруку Сергію з Коломийського деканату, а от у турнірі з шахів перемогу здобув Теодор Оробець з Снятинського деканату, друге місце дісталось Володимиру Гуку з Корницького деканату та третє – Ігору Дрогомирецькому з Печеніжинського деканату.

Всі переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені медалями, футболками та грамотами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .