Фізкультурно-оздоровчий захід в дитячому лікувально-оздоровчому комплексі «Сокіл»

 16.08.2017
Івано-Франківська область

В рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів в літній канікулярний період «Олімпійське літо» 11 серпня 2017 року в с. Сокіл Галицького району в дитячому лікувально-оздоровчому комплексі «Сокіл» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід.

Метою даного заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку їх фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту.

На урочистому відкритті учасників змагань привітав головний спеціаліст Івано-Франківського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Морозовецький Олександр та заступник начальника ДЛОК «Сокіл» Олена Москалець.

У змаганнях взяли участь понад 250 дітей зі всієї України, які відпочивали в таборі. Захід проводився з таких видів спорту: з міні-футболу , з волейболу, естафет, настільного тенісу, стрітболу, дартсу та шашок.

В результаті безкомпромісної боротьби перше місце у турнірі з міні-футболу в середній групі здобула команда «ІV куреня», перше місце в молодшій групі виборола команда «V куреня». Змагання з волейболу потішили глядачів і показали такі результати: в старшій групі третю сходинку посіла команда «ІІІ куреня», другу сходинку виборола команда «ІІ куреня», а переможцем стала команда «І куреня» та посіла перше місце. Далі проводились естафети для старших учасників. В естафетах серед старших переможцем стала команда «І куреня», а в середній групі – команда «VІ куреня». А на завершення був проведений турнір з дартсу, де переможцем серед хлопців в молодшій групі став Сорока Дмитро, другу срібну нагороду одержав Белей Андрій, та третю нагороду отримав Сапій Володимир. Серед дівчат – перше місце зайняла Куць Ольга, друге – Андрєєва Анна-Марія, третє – Шуляк Ілона.

Переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами та м’ячами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасники та глядачі змогли на собі відчути запал турніру, що дало масу позитивних емоцій.