Фізкультурно-оздоровчий захід з волейболу серед чоловічих ветеранських команд пройшов в Івано-Франківської області

 18.05.2015
Івано-Франківська область

17 травня 2015 року Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради провів фізкультурно-оздоровчий захід з волейболу серед чоловічих ветеранських команд Івано-Франківської області.

Метою даного заходу було виконання регіональної програми розвитку фізичної культури та спорту, привернення уваги широких верст населення до занять фізичної культури та спорту, як одного з чинників гармонійного розвитку людини.

На урочистому відкритті заходу з привітальним словом виступив директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

У фізкультурно-оздоровчому заході взяло участь 40 учасників.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда з Коломийського району, другою була команда «Будівельник» з міста Івано-Франківськ, а третє місце зайняла команда з смт. Отинії.

Усі учасники фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами, а переможець та призери були нагороджені кубками та медалями від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в дружній теплій атмосфері, всі учасники залишились задоволені та отримали море позитивних емоцій.