Івано-Франківщиною крокує захід «Ти зможеш, якщо зміг я!»

 12.11.2015
Івано-Франківська область

10 листопада 2015 року в смт. Солотвин Богородчанського району в загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів, Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Богородчанської РДА за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений спортивно-масовий захід «Ти зможеш, якщо зміг я!».

 

На урочистому відкритті учасників спортивно-масового заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та головний спеціаліст відділу молоді та спорту Богородчанської РДА Віктор Тимощук.

 

Головною метою проведення заходу було популяризація здорового способу життя, формування свідомої потреби до занять фізичною культурою у дітей-вихованців спеціалізованих закладів.

 

У спортивно-масовому заході взяло участь понад 50 дітей, які змагались у різноманітних естафетах та конкурсах.

 

В результаті запеклої боротьби перше місце посіла команда «Веселка», друге місце зайняла команда «Козацька чайка» і останнє призове місце посіла команда «Штурм».

 

Всі учасники спортивно-масового заходу були нагороджені грамотами та роздатковим матеріалом від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.