«Веселі старти» пройшли в дошкільному навчальному закладі № 36 «Віночок»

 05.06.2015
Івано-Франківська область

Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради 3 червня 2015 року проведено Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей в дошкільному навчальному закладі № 36 «Віночок».

На урочистому відкритті ігор-забав дошкільнят привітали директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та завідувач садочку Оксана Зелінська .

Програма заходу включала в себе низку спортивних ігор-забав, естафет, які супроводжувались виступами художньої самодіяльності вихованців дошкільного закладу. Зокрема, перед початком змагань діти заспівали гімн України, а між кожною естафетою малята розповідали віршики та співали пісні. Весела атмосфера змагань передавалась і молодим глядачам та вихователям закладу.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда малят «Сонечко», другою була команда «Дзвіночок» та третьою – команда «Ромашка».

Всього у змаганнях взяли участь понад 30 дошкільнят, які були нагороджені грамотами та іграшками від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».