«Веселі старти» у дитячому садочку № 36 «Віночок

 19.06.2017
Івано-Франківська область

14 червня 2017 року у дитячому садочку № 36 «Віночок» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’ я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної ради було проведено спортивне свято серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Головною метою даного свята була популяризація здорового способу життя, формування у дошкільнят сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом.

На урочистому відкритті спортивного свята з привітальним словом виступив стронгмен Назарій Павлів та директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

Програма спортивного свята включала в себе низку спортивних естафет та конкурсів, які супроводжувались виступами художньої самодіяльності малят та різноманітними рухливими іграми. Всього у спортивному святі взяло участь понад 40 дошкільнят.

Позмагавшись, малята з цікавістю дивилися силові показові виступи стронгмена Назарія Павліва, який спершу зігнув арматурний прут, розірвав гумову грілку силою своїх легенів, потім порвав календар на 365 листків та сів на шпагат. Стронгмен порадив дошкільнятам тренуватись, щоб у майбутньому стати такими ж сильними.

Команди переможці та призери спортивного свята були нагороджені грамотами, футболками, а всі інші учасники за активну участь у спортивних естафетах теж отримали грамоти та футболки від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а дошкільний навчальний заклад «Віночок» отримав спортивний інвентар від центру.

В цілому свято пройшло у теплій дружній атмосфері, дошкільнята отримали масу позитивних емоцій і пообіцяли завжди дружити зі спортом.