Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Олімпійське літо» продовжує крокувати Прикарпаттям

 23.07.2015
Івано-Франківська область

Так, 22 липня 2015 року в мальовничому куточку Карпат, в с.Татарів в рамках цієї акції Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної ради провели захід в дитячому спортивно-оздоровчому таборі «Петрос».

Метою даного заходу була популяризація олімпійських цінностей, пропаганда здорового способу життя, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних та морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту.

На урочистому відкритті заходу з привітальним словом виступив заступник начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації та стронгмен Назарій Павлів та директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

У фізкультурно-оздоровчому заході приймали участь діти до 18 років – загалом близько 160 юних учасників з різних куточків області та України, які відпочивали в таборі.

Захід включав в себе змагання з міні-футболу, волейболу та баскетболу.

Далі діти з цікавістю дивилися силові показові виступи стронгмена Назарія Павліва, який спершу зігнув арматурний прут, розірвав гумову грілку силою своїх легенів, потім порвав календар на 365 листків та сів на шпагат. Стронгмен порадив дітям тренуватись, щоб у майбутньому стати такими ж сильними.

Переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».