Всеукраїнський захід «Ти зможеш, якщо зміг я!» продовжує крокувати Прикарпаттям

 21.12.2016
Івано-Франківська область

Так, 19 грудня 2016 року в рамках цієї акції Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Долинським районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради провели даний захід в Долинській школі-інтернаті.

Метою даного заходу була популяризація здорового способу життя, формування здорового емоційного фону та свідомої потреби до занять фізичною культурою та спортом у дітей-вихованців школи-інтернату.

На урочистому відкритті заходу з привітальним словом виступив директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

У фізкультурно-оздоровчому заході взяло участь понад 50 вихованців школи-інтернату, які змагались у різноманітних естафетах.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда «Ураган», друге місце виборола команда «Нафтовик» та третє почесне місце виборола команда «Соколи».

Усі переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені футболками та значками від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та грамотами від Долинського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в дружній теплій атмосфері, діти залишились задоволені та отримали море позитивних емоцій.