«Богатир Чугуївщини» на Харківщині

 18.09.2019
Харківська область

14 вересня 2019 року до Дня фізичної культури та спорту України в смт. Малинівка відбувся ювілейний десятий конкурс «Богатир Чугуївщини», в якому змагалися атлети-любителі з різних населених пунктів.

Активні послідовники здорового способу життя виборювали чемпіонство у п’яти своєрідних номінаціях – переносили на швидкість важкі лантухи, метали пудові гирі, кантували величезні тракторні колеса, перетягували авто, вправлялися на паралельних брусах.

У підсумку абсолютним чемпіоном став спортінструктор Сергій Чіріч з смт. Чкаловське Харківської області, друге місце посів незмінний учасник всіх конкурсів попередніх років Вадим Лисяк з смт. Кочеток Харківської області, третє – Микола Загвоздін з с. Мосьпанове Харківської області.

Захід організовали Харківський обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», Чугуївський районний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Переможці та учасники були нагороджені пам’ятними дипломами, кубками та медалями від Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».