На Харківщині пройшла обласна Спартакіада з масових видів спорту серед районів і міст обласного значення

 25.10.2016
Харківська область

20 жовтня 2016 року Харківським обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації були проведені обласні змагання серед фізкультурних працівників в рамках ХХV обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів і міст обласного значення Харківської області на базі Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

Мета цього заходу - активізація фізкультурно-масової та оздоровчої роботи, пропаганда здорового способу життя, виявлення кращих районних, міських фізкультурних організацій за підсумками виступів збірних команд, популяризація масових видів спорту фізкультурно-оздоровчої спрямованості.

Програма обласних змагань серед фізкультурних працівників включала в себе 5 видів:

- легкоатлетична естафета 4 х 100 м.;

- перетягування канату

- армспорт;

- настільний теніс;

- міні-футбол.

В обласних змаганнях серед фізкультурних працівників прийняли участь 20 команд з районів та міст обласного значення Харківської області.

Пережцями у І групі стали:

1 місце – Красноградський район

2 місце – Золочівський район

3 місце – Дергачівський район

Переможцями у ІІ групи стали:

1 місце – Борівський район

2 місце – Чугуївський район

3 місце – Близнюківський район.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».