Олімпійський день в таборах Харківщини

 09.08.2016
Харківська область

Комунальний заклад «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, спільно з відділенням національного олімпійського комітету України в Харківській області, провів черговий етап фізкультурно – оздоровчих заходів «Олімпійське літо» в дитячому оздоровчому закладі «Біле озеро» та дитячому оздоровчому закладі санаторного типу «Зелена гірка» серед дітей, які перебувають на оздоровленні в літній канікулярний період.

Головною метою заходів було заохочення дітей до активного відпочинку та створення гарного настрою, шляхом залучення дітей до спортивних ігор.

Змагання дозволили дітям проявити командну активність, перевірити свої знання в різних галузях спортивної спрямованості та звісно, проявити свої спортивні навички. Загалом в заході прийняло участь понад 100 дітей.

За підсумками змагань переможці та учасники естафет і спортивних конкурсів були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та сувенірами від відділення національного олімпійського комітету України в Харківської області.