Патріотично-розважальне дійство «Козацькі розваги» пройшло на Валківщині

 13.07.2016
Харківська область

Щороку в рамках відзначення Дня Конституції України на Валківщині проходить патріотично-розважальне дійство «Козацькі розваги». Цього року козаки розважались у вечір, що передує дню Івана Купала, тож Купальське свято у Валках неперевершено поєднало в собі патріотичні, національні, культурні та народні традиції. Яскраве видовище вражало талантами тих, хто представляв команди, а їх було сім: команда районної державної адміністрації, команда районної ради, збірна команда органів місцевого самоврядування, команда поліції, команда відділу освіти, команда міської ради, команда Юліївського НГП.

 

Оцінювали учасників в декількох номіняціях — зовнішій вигляд команди, куреню, візитка, кращий купальський вінок, кращий куліш, виконання пісні по жеребкуванню, спортивні розважальні естафети.

 

Всі глядачі, а їх зібрав чимало Валківський ставок, отримали насолоду від видовищної гри. Азарт учасників, що в неофіційній атмосфері викладались «на повну», передавався до аудиторії вболівальників. А учасники не жаліли себе - катали козачку у возі, пливли на човнах, носили воду у ковшику, кидались сирими яйцями і кожна з команд була кращою.

 

Та все-ж призові місця отримали Валківський відділ поліції (І місце), районна державна адміністрація (ІІ місце), Юліївський НГП (ІІІ місце).

По закінченню змагань переможці та призери були нагороджені кубками та медалями медалями КУ ХОЦФЗН «Спорт для всіх».