Стрітбол серед молоді «Спортивна зима»

 03.03.2016
Харківська область

17 лютого 2016 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» Люботинської міської ради Харківської області провів міські спортивно – масові змагання із стрітболу серед молоді «Спортивна зима». В зв’язку з невеликою перервою у січні, пов’язаною з епідемією грипа, всі учасники з нетерпінням чекали поновлення сезону, нових спортивних баталій. Особливо наші баскетболісти і стрітболісти, одна із найчисленніших груп дітей, молоді і дорослих після футболу, які завжди із задоволенням ходять на тренування та приймають участь у різноманітних турнірах.

Змагання пройшли у напруженій боротьбі, особливо у фіналі і матчі за третю сходинку. За результатами турніру I місце, а з ним і Кубок виборола команда «JOKER» у складі: Калачинський Б., Вінников І., Усатов М., II місце зайняла команда «Потєряшки» у складі: Левада О., Бурда М., Фіксон А., III місце посіла команда «Орли» у складі: Гвоздьов Р., Івахненко Р., Агафонов Р. Крім цього у турнірі брали участь команди: «Moulten» - Давиденко В., Миронов Ю., Шевченко В., «Динаміт» - Іщенко Ю., Лук’янеко М., Брехов Д., «Джаз – Дует» - Яловенко К., Фомін М., Фісак Я., «Молнієносні» - Ліповський Г., Куковський А., Федоров А.

У конкурсі штрафних кидків переміг Гвоздьов Руслан, а у конкурі 3-х очкових кидків Агафонов Руслан.

Команда – переможець отримала Кубок та грамоти, а призери грамоти відповідних ступенів від Комунального закладу – міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» Люботинської міської ради.