У місті м. Куп’янськбули проведені спортивні заходи з різних видів спорту для спортсменів-любителів та мешканців м. Куп`янськ та прилеглих районів Харківської області

 21.05.2015
Харківська область

Метою даного заходу є: формування у населення свідомої потреби до занять фізичною культурою та спортом; пропаганда здорового способу життя серед дітей; виховання молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту; стимулювання росту спортивних досягнень; презентація форм організації фізично активного дозвілля серед населення.

Основними завданнями проведення спортивних заходів з різних видів спорту в рамках «Спортивного дня» було формування та пропаганда здорового способу життя, збільшення рухової активності, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Програма змагань включала в себе 3 спортивні заходи:

- Першість міста з шахів пам`яті В.Г. Курилова;

- Кубок з міні-футболу з нагоди вшанування воїнів-інтернаціоналістів Афганістану;

- Фінальна частина Чемпіонату міста з волейболу серед КФК та груп здоров`я з нагоди річниці визволення м. Куп`янськ від фашистських загарбників.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями «Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».