«Веселі старти» на Харківщині нікого не залишили байдужими

 13.06.2016
Харківська область

30 травня 2016 р. за співучастю Департаменту у справах молоді та спорту, Харківського обласного центра фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у м. Валки, відбулись

масові спортивні заходи серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. У спортивному комплексі "Колос" 18 команд дітлахів дошкільних навчальних закладів Валківщини змагались у спортивних естафетах з різного виду бігу з перепонами, стрибків, перенесення м’яча, пролізання через обруч та інші. Позмагались між собою і маленькі капітани команд.

Феєричне та яскраве дійство не залишило байдужим нікого з присутніх. Адже яскраво прикрашений зал, оригінальні та неповторні костюми учасників, веселий сміх і виступи завзятої малечі надали гарного настрою всім.

За результатами та підсумками журі, переможцями дитячого спортивного свята стали Валківський ДНЗ "Веселка" - І місце, Старомерчицький ДНЗ - ІІ місце та Високопільський ДНЗ - ІІІ місце. По закінченню змагань призери були нагороджені кубками та медалями КУ «ХОЦФЗН "Спорт для всіх"».

Ми щиро вітаємо маленьких учасників спартакіади та зичимо великих перемог у житті!