Захід з дворового футболу пройшов у селище Коробочкине Чугуївського району

 04.12.2015
Харківська область

У селищі Коробочкине Чугуївського району Харківської області відбувся І етап Всеукраїнських фізкультурно – оздоровчих заходів з дворового футболу: районний фінальний турнір з дворового футболу серед дитячих команд сільських та селищних рад за місцем мешкання.

Загалом у змаганнях прийняло участь 9 команд підлітків

з Чугуївського району, а саме команди з с. Веденка, смт. Кочеток,

смт. Покровка, с. Зарожне, с. Кам’яна Яруга, с. Леб'яже, смт. Есхар, с. Чкаловське та господарі поля команда з с. Коробочкине. Змагання проходили по двом підгрупам з виходом у 1/4, 1/2 та фінальну частину турніру. В заході прийняло участь понад 200 осіб, як гравців команд так і глядачів з організаторами та суддями.

Переможцем районних змагань стала команда смт. Кочеток, друге місце зайняла команда с. Чкаловське , трете місце посіла команда смт. Покровка .

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями Харківського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Також кубками були нагороджені найкращі футболісти турніру в номінаціях: кращій воротар, кращий захисник, кращий півзахисник, кращий нападник та кращий гравець турніру!