Змагання з дворового футболу на Харківщині

 02.10.2019
Харківська область

28 вересня 2019 року в смт. Есхар на стадіоні ім. Ф.Н. Гордієнка проведено змагання з дворового футболу, в якому змагалися юнаки 2005-2006 р. н. у збірних командах загальноосвітніх шкіл Харківської області.

Проведення дворових змагань направлене на залучення дітей і підлітків Харківської області до спорту, сприяння росту їхньої футбольної майстерності, пропаганду здорового способу життя та фізичну активність.

У турнірі з дворового футболу, який проводився за круговою системою, взяли участь 3 команди.

В результаті безкомпромісної боротьби перемогу здобула команда з Чкаловської ОТГ, друге місце дісталось команді з Чугуївського району, а третю почесну сходинку завоювали юні футболісти з Дергачівського району.

Крім того, були визначені кращі футболісти в різних номінаціях та нагороджені кубками від ХОЦФЗН «Спорт для всіх». Так «кращим воротарем» турніру став - Запорожський В’ячеслав (Чкаловська ОТГ), «кращим захисником» - Литвин Кирило (Чугуївський район), «кращим півзахисником» - Семенко Дмитро (Дергачівський район), «кращим нападаючим» - Тихонов Андрій (Чкаловська ОТГ), а «кращим гравцем» - Жарко Ігор (Чкаловська ОТГ).

Команди переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу були нагороджені грамотами, медалями та кубками від Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».