Дайджест новин з Хмельниччини

 22.06.2022
Хмельницька область

1️⃣ 16 червня о 15:00 на стадіоні «Локомотив» Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, було проведено спортивно - розважальний захід «День літніх спортивних розваг».Програма заходу включала у себе наступні локації:- гра у петанк;- спортивна естафета;- конкурс «Влучний кидок»;- гра у бадмінтон;- майстер клас від спортивного клубу «Battle wolf» панкратіон, ММА, грепплінг.
2️⃣ 17.06.2022, м. Хмельницький, Хмельницька міська територіальна громада."Дворові Олімпійські ігри" продовжуються! Захід відбувся на спортивному майданчику спеціальної загальноосвітньої школи І-III ступенів №27 імені Дмитра Іваха. Найбільше дітям сподобалися такі локації, як "Метання списа" та "Штовхання ядра".
3️⃣ 18.06.2022, м. ХмельницькийВ сквері ім. Т.Шевченка провели спортивні активності, долучившись до обласного заходу "Канікули, що нас об'єднують".У партнерстві з ГО "Батьківська ініціатива".
4️⃣ с. Демшин, КитайгородськаТГ, 16.06.2022 року.Спортивно - розважальна програма для дітей у сільському парку, проведена працівниками культури. #спортдлявсіх #мінмолодьспорт #активніпарки