«Олімпійське літо» у оздоровчому таборі «Джерельце» с. Жилинці

 15.08.2016
Хмельницька область

12 серпня 2016р. Хмельницький обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів спортивно – масовий захід в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» у с. Жилинці, Ярмолинецького району, оздоровчий табір «Джерельце». У програму заходу входили змагання «Веселі старти» та дартс серед юнаків та дівчат. Участь взяло 126дітей.

Змагання проводились з метою залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру та патріотичних почуттів дітей, організація активного відпочинку.

З привітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушев.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Катренюк Владислав, ІІ місце – Холод Андрій, ІІІ місце – Буяр Андрій; серед дівчат І місце – Ґедзь Олександра, ІІ місце – Заїка Настя, ІІІ місце – Гандзюк Дарина. У змаганнях "Веселі старти" І місце посіла команда "Півні", ІІ місце - команда "Дрім-Тім", ІІІ місце – команда "М’яч".

Призери змагань «Веселі старти» та з дартсу нагороджені грамотами, брелками, вимпелами та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх".