«Олімпійське літо» у оздоровчому таборі «Калинівка»

 13.07.2016
Хмельницька область

12 липня 2016 року обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів спортивно - масовий захід у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» в оздоровчому таборі с. Калинівка, Старокостянтинівського району. У програму спортивно – масового заходу входили змагання "Веселі старти" та дартс серед юнаків та дівчат. Участь взяли близько 120 дітей.

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей.

З вітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушев.

У змаганнях «Веселі старти» діти змагались у естафетах «Баскетболіст», «Переправа», «Хокеїст», «Футболіст», перетягували канат, та брали участь у спортивній вікторині.

Призерами «Веселих стартів» стали команди: І місце –"Бігунці", ІІ місце - "Мафія", ІІІ місце – "Бобри".

У змаганнях з дартсу серед дівчат І місце посіла Голдій Аня, ІІ місце – Руцишина Анастасія, ІІІ місце – Фоміна Юлія; серед юнаків І місце – Шевчук Назар, ІІ місце – Сисюк Ілля, ІІІ місце – Цимбалюк Владислав.

Призери "Веселих стартів" та з дартсу нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх".