«Спорт для всіх – радість життя»

 02.10.2017
Хмельницька область

28 вересня 2017 року Хмельницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом зі спортивно – оздоровчим комплексом «СВ – Клуб» провели обласний турнір з шахів серед чоловіків та жінок в рамках акції «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Турнір проходив у шаховому клубі (парк ім. І.Франка). До участі у змаганнях допускалися чоловіки 60 років і старші та жінки 55 років і старші. У турнірі взяли участь біля 30 учасників з Хмельницької області.

Мета даного заходу: залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і спортом, популяризація шахів, пропаганда здорового способу життя, організація активного відпочинку людей похилого віку.

З привітальним словом виступили директор обласного центру – Олександр Якушев та піар-менеджер «СВ -Клубу».

Переможцями змагань серед жінок стали: І місце – Коштенко Валентина, ІІ місце – Берегова Надія, ІІІ місце – Білоус Емілія; серед чоловіків І місце – Катрич Віктор, ІІ місце – Руденко Станіслав, ІІІ місце – Блонський Станіслав.

Призери обласного турніру нагороджені грамотами та подарунками ХОЦФЗН «Спорт для всіх» та грошовими преміями від спонсора спортивно – оздоровчого комплексу «СВ- Клуб».