«Спорт для всіх у парках і скверах» з нагоди народного свята «Івана Купала» у рамках акції «Олімпійське літо»

 11.07.2017
Хмельницька область

7 липня 2017 року Хмельницький обласний центр та Красилівський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провели спортивно-масовий захід «Спорт для всіх у парках і скверах» з нагоди народного свята «Івана Купала» у рамках акції «Олімпійське літо». До програми заходу були включені змагання: дартс серед юнаків та дівчат, армспорт та гирьовий спорт серед чоловіків, волейбол, дитячі естафети - «Веселі старти» та перетягування канату.

Спортивне дійство проходило в урочищі бази відпочинку «Левада» м. Красилова. До участі допускались всі бажаючі. Взяло участь близько 200 осіб.

Мета заходу: формування здорового способу життя, відмова від шкідливих звичок, виховання щоденної потреби до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда футболу серед молоді, організація активного відпочинку.

З привітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушев.

У змаганнях з дартсу серед дівчат І місце посіла Лентовська Юлія, ІІ місце – Процюк Дарина, ІІІ місце – Снігур Юлія; серед юнаків І місце – Дидюк Роман, ІІ місце – Русанов Даниїл, ІІІ місце – Томчук Владислав;

з гирьового спорту серед чоловіків: І місце – Олійник Сергій, ІІ місце – Білявець Максим, ІІІ місце – Стрільчук Тарас;

з армспорту: І місце – Олійник Сергій, ІІ місце – Ящук Андрій, ІІІ місце – Білявець Максим.

Призери змагань нагороджені грамотами, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Красилівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».